Wpływ dodatku zeolitu na właściwości fizykomechaniczne tynków renowacyjnych (streszczenie) - Danuta Barnat-Hunek; Beata Klimek (Barometr Regionalny)
Streszczenie referatu wygłoszonego na międzynarodowej konferencji naukowej „Zeolity w rolnictwie, ochronie środowiska i budownictwie” (26–27 lutego 2015 r ., Instytut Agrofizyki Polskiej Akademii Nauk w Lublinie)