Piotr Nitecki, Kardynałowie Kościoła w Polsce, Częstochowa 1999, ss. 114. - Krzysztof Prokop (Folia Historica Cracoviensia)
Recenzja: Piotr Nitecki, Kardynałowie Kościoła w Polsce, Częstochowa 1999, ss. 114.