Митна політика України на шляху до європейських стандартів: ключові аспекти - S. I. Denisenko; T. V. Shlapko; O. V. Ilchenko (Аналітично-порівняльне правознавство)
Максимальне наближення митної політики України до стандартів Європейського Союзу (далі – ЄС) сьогодні є одним із ключових напрямків євроінтеграції нашої держави. Цей процес має на меті гармонізувати митне законодавство, митні процедури та інструменти з європейськими стандартами, що принесе низку важливих переваг для України.