تحلیل اثر سبک‌های رهبری بر آمیخته ترفیع محصولات لبنی با نقش میانجی مشتری مداری(موردمطالعه: شرکت کشت و صنعت و دام‌پروری مغان) - ناصر سیف اللهی (مطالعات کارآفرینی و توسعه پایدار کشاورزی)
آمیخته ترفیع فرآیند متقاعد کردن مشتری بالقوه برای خرید محصول است. کسب مزیت رقابتی، مشتری مداری و آمیخته ترفیع به وجود شرایط و بستری مناسب نیاز دارد که سبک‌ رهبریِ مدیریت، یکی از عوامل مؤثر در این زمینه است. بنابراین در پژوهش حاضر به بررسی تأثیر سبک رهبری بر آمیخته ترفیع محصولات لبنی با نقش میانجی مشتری مداری پرداخته شده است. تحقیـق حاضر، از نظر نوع جزء پژوهش‌های کاربردی بوده و از نوع پیمایشی است و با توجه به نوع تحلیـل نتـایج از نـوع توصـیفی و همبستگی است. جامعه آماری شامل 1200 نفر از کارکنان، کارشناسان و مدیران شرکت کشت و صنعت و دام‌پروری مغان است و با استفاده از فرمول کوکران 291 نفر به‌عنوان حجم نمونه و به روش نمونه‌گیری طبقه‌ای انتخاب شده‌اند. از روش مدل‌سازی معادلات ساختاری به بررسی روابط بین متغیرهای با استفاده از نرم‌ا‌فزار Spss، LISREL، پرداخته شده است. یافته‌های تحقیق نشان داد سبک رهبری تأثیر مثبت و معناداری بر آمیخته ترفیع محصولات لبنی شرکت کشت و صنعت و دام‌پروری مغان دارد. همچنین نتایج تحقیق نشان داد، متغیر مشتری مداری نقش میانجی بین سبک‌ رهبری و آمیخته ترفیع محصول را بر عهده دارد. و در بین چهار سبک رهبری، بر اساس مدل اندازه‌گیری سبک رهبری حمایتی بیشترین تأثیر را بر آمیخته ترفیع دارد. با توجه به یافته‌های پژوهش حاضر، سبک رهبری که الگوی رفتاری مدیر به هنگام هدایت کردن فعالیت‌های دیگران و سازمان است که از خود نشان می‌دهد، می‌تواند بر آمیخته ترفیع و مشتری مداری تأثیرگذار باشد.