Examining Indicators of Validity in Online Formative Assessment: Insights from Iranian EFL Teachers - Alireza Maleki; Hosain Khodabakhshzadeh; Mitra Zeraatpisheh; Purya Baghaei (Journal of Applied Linguistics)
ارزشیابی‌های تکوینی آنلاین معتبر برای اندازه ‌گیری دقیق پیشرفت دانش‌آموزان و تصمیم‌گیری آموزشی موثر در یادگیری دیجیتال بسیار حائز اهمیت است. این مطالعه بر پایه رویکرد کمی دو هدف اصلی را دنبال کرد. ابتدا، هدف این مطالعه بررسی میزان استفاده معلمان زبان انگلیسی ایرانی شاغل در دانشگاه ها و موسسات زبان از نشانگرهای روایی ارزشیابی تکوینی آنلاین بود. بیست و یک کلاس آنلاین در سه جلسه با استفاده از یک مشاهده شدند. هدف دوم این مطالعه تعیین تأثیر محل اقامت معلمان زبان انگلیسی به عنوان زبان خارجه بر روایی ارزشیابی تکوینی آنلاین بود. به این منظور،از ۳۱۶ معلم زبان انگلیسی ایرانی از محیط‌های متنوع زبان انگلیسی، از جمله مدارس دولتی، مدارس خصوصی، موسسات زبان و دانشگاه‌ها، درخواست شد تا مقیاس اعتبار ارزشیابی تکوینی آنلاین توسعه یافته توسط ملکی و همکاران (۲۰۲۳) را تکمیل کنند. نمونه شامل معلمان زن و مرد با گروه‌های سنی و مدارک تحصیلی متفاوت بود. یافته‌های این مطالعه نشان داد که معلمان زبان انگلیسی ایرانی در دانشگاه ها و موسسات زبان نشانگرهای متمرکز بر دانش‌آموز در روایی ارزشیابی تکوینی آنلاین را نادیده می‌گیرند. علاوه بر این، آشکار شد که محل اقامت معلمان زبان انگلیسی می‌تواند بر روایی ارزشیابی تکوینی آنلاین تأثیرگذار باشد. این مطالعه تلویحات متعددی برای معلمان زبان انگلیسی و سیاست گذاران دارد. این یافته‌های بر ماهیت مبتنی بر زمینه در روایی ارزشیابی تکوینی آنلاین تأکید می‌کند. همچنین، به معلمان زبان انگلیسی ایرانی کمک می‌کند تا حوزه‌های خاصی که نیاز به توجه و بهبود بیشتر برای افزایش روایی ارزشیابی‌های تکوینی آنلاین آن‌ها دارند را شناسایی کنند.