Tarnished Heroes. The Organization of Ukrainian Nationalists in the Memory Politics of Post-Soviet Ukraine - Pål Kolstø (Nordisk Østforum)
Tarnished Heroes tar opp et viktig emne: hvordan forholder dagens ukrainere seg til arven fra ukrainsk høyrenasjonalisme og fascisme i mellomkrigstiden og under Andre verdenskrig? Boken er velskrevet og særdeles veldokumentert. Den bør kunne bli stående som et standardverk om emnet.