Правові трансформації нотаріальної діяльності під впливом цифровізації - V. V. Gumenyuk (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Встановлено, що ХХІ століття характеризується трансформаційними змінами як суспільних сфер життя, так і правових засад під впливом глобалізації та цифровізації. Вказані процеси зачіпають всі суспільні сфери, а організація нотаріальної діяльності має змінюватися узгоджено із загальними тенденціями та відповідати сучасним потребам цивільного обороту. У процесі дослідження було виявлено тенденції у правових трансформаціях нотаріальної діяльності під впливом цифровізації.