СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ДОГОВОРАМИ У СУЧАСНОМУ ІНФОРМАЦІЙНОМУ СЕРЕДОВИЩІ - О.О. ПЛАКСЮК (Економіка та право)
Розглянуто проблеми управління договірною діяльністю організації з урахуванням сучасних інформаційних технологій, а також основні підходи та інструменти автоматизованого управління договорами на різних етапах їхнього життєвого циклу. У результаті дослідження на основі комплексного аналізу розроблено рекомендації практичного характеру щодо застосування інформаційних систем в управлінні договорами.