ДІДЖИТАЛІЗАЦІЯ В СФЕРІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ - Любов Тертична; Дар’я Семенова (Економіка та суспільство)
Стаття присвячена питанням діджиталізації в сфері управління персоналом організацій. Розкрито сутність діджиталізації сфери управління персоналом. Розглянуто основні переваги діджиталізації в HR-менеджменті, які підвищують продуктивність, сприяють формуванню сучасного та адаптивного робочого середовища. Звернено увагу на ключові аспекти діджиталізації HR: автоматизацію процесів, використання аналітики та підвищення ефективності комунікації. Розглянуто основні інструменти і програмне забезпечення, які використовуються для автоматизації та оптимізації роботи HR-відділів. Виявлено основні проблеми, з якими стикаються організації під час діджиталізації HR-процесів. Надані рекомендації щодо успішного впровадження діджиталізації в HR-менеджмент, що є особливо важливим в умовах швидко змінюваного бізнес-середовища та постійно зростаючої кількості кіберзагроз.