ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ОБМЕЖЕНЬ СВОБОДИ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДЯН - D.O. Zhoravovych (Економіка та право)
У статті розглянуто проблеми правового забезпечення обмежень свободи підприємницької діяльності суб’єктивного характеру на основі аналізу національних і міжнародних правових актів у сфері протидії корупції.