Актуалізація суспільно-політичної лексики в побутовому дискурсі суб’єктів комунікації - Віталій Коцур; Ірина Вільчинська; Леся Коцур (Психолінгвістика)
Мета статті – представити результати дослідження актуалізації нових суспільно-політичних лексичних одиниць, зокрема оказіоналізмів, та їх впливу на ментально-інтенційну організацію висловлювань суб’єктів комунікації з проекцією на психолінгвістичні особливості вербальної взаємодії на приватно-побутовому рівні, зокрема в соціальних мережах.