До літературних ювілеїв: Йоганн Вольфганг фон Ґете, Костянтин Ушинський, Олена Пчілка, Вільям Сомерсет Моем, Ернест Гемінґвей - Roman Dzyk (Pitannâ Lìteraturoznavstva)
До літературних ювілеїв: Йоганн Вольфганг фон Ґете, Костянтин Ушинський, Олена Пчілка, Вільям Сомерсет Моем, Ернест Гемінґвей