Співвідношення між нормами про зловживання владою або службовим становищем та про перевищення влади або службових повноважень: питання якості унормування та правозастосування - I. V. Krasnytskyi (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті здійснено ревізію співвідношення між нормами Кримінального кодексу України (далі – КК України) про зловживання владою або службовим становищем (ст. 364) та про перевищення влади або службових повноважень (ст. 365) після внесення змін Законом України від 21 лютого 2014 р. № 746-VII «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо імплементації до національного законодавства положень статті 19 Конвенції ООН проти корупції».