ПРАВОВА РЕГЛАМЕНТАЦІЯ ЗАСТОСУВАННЯ СПЕЦІАЛЬНИХ САНКЦІЙ ДО СУБ'ЄКТІВ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - O.A. Babak (Економіка та право)
Стаття присвячена застосуванню спеціальних санкцій до суб’єктів, господарювання у зовнішньоекономічної діяльності, їх видам, правопорушенням, за якими ці санкції застосовуються. Дано аналіз, діючого законодавства; що регулює відповідальність суб’єктів ЗЕД, його недоліки, протиріччя та проблеми застосування. Запропоновано пропозиції щодо вдосконалення господарського законодавства відносно спеціальних санкцій до суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності.