Морфологічні особливості та продуктивний потенціал рослин роду Vigna Savi. в умовах Правобережного Лісостепу України - О. П. Бондарчук; Д. Б. Рахметов; О. М. Вергун; С. О. Рахметова (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Провести комплексне дослідження морфологічних особливостей рослин роду Vigna, оцінити їх продуктивний потенціал залежно від видових особливостей за умов інтродукції в Правобережному Лісостепу України.