مدل‌سازی انتشار و محاسبه ریسک آلاینده های هوای ناشی از مجتمع فولاد - Maral Rashidi Fard; Yousef Rashidi; Majid Amiri (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: امروزه آلودگی هوا در شهرهای بزرگ، به عنوان یکی از چالش‌های عمده درآمده است، با توجه به اهمیت تأثیر آلاینده های هوا بر سلامتی انسان، بررسی مدلهای پخش آلایندههای هوا به ‌منظور تخمین انتشار آلایندهها و تاثیر آنها  بر سلامتی انسان از اهمیت خاصی برخوردار است.