بررسی جذب فلزکادمیوم در نهال های یک ساله گونه درختی افراپلت (Acer velutinum) درمحیط زیست - Seyed Armin Hashemi; Mahnaz zargham inanlou (بهداشت در عرصه)
زمينه واهداف: فلزات سنگين، عناصري با وزن اتمي زياد هستند و مقادير زياد اين فلزات ممکن است براي موجودات زنده مضر باشد. کادميوم يکي از اين فلزات است و ممکن است مشکلات مختلفي را براي سلامت انسان ايجاد کند. هدف از اجراي اين پژوهش بررسي توان زيست پالايي کادميوم توسط گونه افراپلت است.