اولویت بندی حوزه های سرمایه‌گذاری در بخش های صنعتی استان لرستان از منظر دولت - رسول عسگری عبدالوند; غلامحسن نتاج ملکشاه; حسین شیرمردی احمد آباد (پژوهش‌های راهبردی بودجه و مالیه)
سرمایه‌گذاری متغیری بسیار کلیدی در هر اقتصادی است،‌ به طوری که بدون وجود سرمایه‌گذاری‌، امکان رشد اقتصادی برای کشور وجود ندارد. اقتصاددانان در مورد اینکه سرمایه مهمترین عامل تولید است، اتفاق نظر ندارند، اما در مورد این که ‌سرمایه یکی از نهاده‌های اصلی تولید است که ایجاد ارزش افزوده در بخش‌های ‌مختلف ‌را شدیدا تحت تأثیر قرار می‌دهد، اجماع دارند. هدف پژوهش حاضر اولویت‌بندی سرمایه‌گذاری در بخش‌های صنعتی استان لرستان برای سرمایه‌گذاران دولتی می‌باشد. پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت یک پژوهش ترکیبی است. در بخش کیفی عوامل موثر بر سرمایه‌گذاری در صنایع مختلف شناسایی شده و آنگاه در بخش کمی این عوامل رتبه‌بندی و همچنین با استفاده از روش تاپسیس فازی صنایع مختلف بر اساس این عوامل اولویت بندی شدند. یافته‌ها نشان داد که با توجه به وجود معادن زیاد سنگ در این استان، اولویت سرمایه‌گذاری برای بخش دولتی صنایع معدنی‌، صنایع نفت و پتروشیمی و تولید سنگ می‌باشد. اولویت‌بندی سرمایه‌گذاری در بخش‌های صنعتی برای بخش دولتی می‌تواند باعث شود سرمایه‌گذاری‌های انجام شده توسط دولت در بخش‌های صنعتی را در راستای دستیابی به اهداف و معیارهای سرمایه گذاری‌های دولت هدایت شود.