Informacijsko-referalna usluga Pitajte knjižničare - Ana Bakarić; Nikolina Štrbac; Maja Zubčić Peleski (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj. Cilj je rada dobiti uvid u promjene informacijskih potreba i navika korisnika mrežne usluge Pitajte knjižničare koju pružaju hrvatske narodne knjižnice od 2004. godine.