Пріоритетні напрями модернізації правового забезпечення сталого інвестування - N. V. Eremeeva (Аналітично-порівняльне правознавство)
Розглядаються проблеми правового забезпечення модернізації системи інвестування з урахуванням викликів війни, потреб відновлення та вимог євроінтеграції.