Nedim Filipoviç, Princ Musa i Šejh Bedreddin - İsa Sülçevsi (Edeb Erkan)
Bu çalışma, Nedim Filipoviç’in 1971 yılında Saraybosna (Sarajevo) Svjetlost Yayınevi tarafından Boşnakça olarak yayımlanan Princ Musa i Šejh Bedreddin (Musa Çelebi ile Şeyh Bedreddin) adlı kitaba Boşnak Türkolog Fehim Nametak’ın yazdığı yayın değerlendirme yazısının Türkçe çevirisinden oluşur.