СТРАХОВЕ ШАХРАЙСТВО — ЕКОНОМІКО-ПРАВОВІ АСПЕКТИ, ІНДИКАТОРИ І ШЛЯХИ БОРОТЬБИ - L.V. Shirinyan (Економіка та право)
Дано економіко-правову оцінку страхового шахрайства. Виявлено індикатори присутності шахрайських схем і запропоновано систему протидії страховому шахрайству на мікроекономічному і макроекономічному рівнях. Показано необхідність існування відділів претензій, страхових випадків і економічної безпеки у страхових компаніях, незалежного страхового детективного агентства на українському ринку страхових послуг.