Повітряний старт ракет - носіїв з верхньої частині фюзеляжу літака - Юрий Петрович Кузякин (Adaptivni Sistemi Avtomatičnogo Upravlinnâ)
У статті розглянуті можливості використання авіаційних засобів для запуску космічних апаратів з борта важкого літака.