تعارض تصمیم گیری در انتخاب روش زایمان در مادران نخست زا - Taiebe Marashi; Tahere Haghighi Kenari; Ali Ramezankhani; Moloud Agajani Delavar; Soheila Khodakarim (بهداشت در عرصه)
زمینه واهداف: زایمان طبیعی بهترین نوع زایمان محسوب میشود. در برخی موارد عواملی منجر به تعارضاتی در تصمیمگیری انتخاب نوع زایمان توسط مادر می شود. هدف از این مطالعه، تعیین تعارض تصمیم گیری درانتخاب روش زایمان در مادران نخستزای مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهر بابل بود