Una nova relació entre el disseny de comunicació visual i el disseny d'interacció - Andrea Di Salvo; Paolo Tamborrini (Temes de Disseny)
Si el futur de la interacció rau en el reconeixement de moviment, i no en les interfaces hàptiques/vocals/musculars/cerebrals, com podrà la comunicació visual orientar les persones per executar tasques? Investigadors i docents tenen al davant un repte molt complex: d'una banda, han d'estar al dia de les actualitzacions, contínues i diàries, per adquirir i proporcionar una perspectiva adquada a de les últimes evolucions i les que arribaran; d'altra banda, la universitat ha de replantejar-se les línies directrius del disseny des d'un punt de vista holístic, i evitar les fractures entre el disseny de producte, el disseny de comunicació visual i el disseny d'interacció.