Правові засади функціонування латинського нотаріату та нотаріат України - V. V. Barankova (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Статтю присвячено дослідженню правових засад організації та функціонування сучасних світових систем нотаріату, специфічних характеристик системи латинського нотаріату, особливостей правил унормування цих рис в українському нотаріальному законодавстві.