Естетика стилю деконструктивізм - I. Kuznetsova; V. Ponomarenko (теорія та практика дизайну)
Досліджено особливості естетики стилю деконструктивізм. Проведений порівняльний аналіз категорій «прекрасне» і «потворне» в стилі деконструктивізм та проаналізовано характер їх взаємодії. На базі естетичного сприйняття проаналізувавши естетичні категорії виокремлено три типи формоутворення стилю деконструктивізм. Визначено естетичні ідеали сучасності та взаємозв’язок цих ідеалів з творчою діяльністю суспільства.