Selles Rigat, Narcís. 2022. Joaquim Vicens Gironella. Viure en temps convulsos i crear des dels marges. La Jonquera / Palafrugell: Museu Memorial de l’Exili / Museu del Suro de Catalunya. 155 p - Jordi Font Agulló (Dictatorships & Democracies)
Aquest text és una ressenya crítica sobre el treball de recerca elaborat per Narcís Selles sobre l'artista exiliat Joaquim Vicens Gironella. Aquest treball s'ha dut a terme en el context de l'exposició que el MUME el Museu del Suro de Palafruegell han dedicat a aquest artista.