واکاوی اثر منابع انسانی برندمحور بر سکوت سازمانی با نقش میانجی بهره‌وری نیروی انسانی در بین کارکنان شهرداری - فاطمه محمدی; هوشمند باقری (پژوهش‌های روانشناختی در مدیریت)
در سالهای اخیر مفهوم بهرهوری نیروی انسانی در بین پژوهشگران حوزه مدیریت مورد اهمیت فراوانی قرارگرفته است و مبنای حل و تفسیر بسیاری از مسائل منابع انسانی در سازمانها به شمار میرود. در این راستا هدف از مطالعه حاضر، واکاوی نقش منابع انسانی برند محور بر سکوت سازمانی با نقش میانجی بهرهوری نیروی انسانی در بین کارکنان شهرداری است. روش پژوهش مطالعه ازلحاظ نتیجه کاربردی و به روش توصیفی- تحلیلی انجام پذیرفته است. جامعۀ‌ آماری پژوهش، کارکنان شهرداری شهر شاهیندژ و میاندوآب میباشد. با توجه به اینکه جامعۀ آماری (138N=) این پژوهش به کارکنان شهرداری شهرستان شاهیندژ و میاندوآب محدود بود، حجم نمونه برابر با جامعه در نظر گرفته‌شده و از روش نمونهگیری سرشماری استفاده شد. به‌منظور گردآوری دادههای میدانی از پرسشنامه و برای تجزیه‌وتحلیل دادههای پژوهش از مدل‌سازی معادلات ساختاری بر اساس نرمافزار Smart-Pls استفاده شد. یافتههای پژوهش نشان داد که بین منابع انسانی برند محور، سکوت سازمانی و بهره‌وری نیروی انسانی رابطه معناداری وجود دارد.