ZAPYTYWANO I SPIERANO SIĘ, CZY PREFEKT POWOŁANY NA CZAS ŚWIĘTA LATYŃSKIEGO MA PRAWO ZWOŁANIA I ZAPYTYWANIA SENATU O ZDANIE AULUS GELLIUS, ‘NOCE ATTYCKIE’ 14,8 TEKST – TŁUMACZENIE – KOMENTARZ - Anna Tarwacka (Zeszyty Prawnicze)
.