Recenzja książki S. Sierakowski, P. Sadura, Społeczeństwo populistów, Wydawnictwo Krytyki Politycznej, Warszawa 2023, ss. 268 - Edyta Pietrzak (Civitas Hominibus)
Niniejszy artykuł to recenzja książki i  S. Sierakowskiego oraz P. Sadury - "Społeczeństwo populistów".