Contribuții la studiul diversității, stării și gradului de vulnerabilitate a faunei vertebrate din parcul „La Izvor”, Bariera Sculeni, mun. Chișinău - Tatiana CÎRLIG (Acta et Commentationes: Ştiinţe Exacte şi ale Naturii)
Cercetarea faunei vertebrate a fost realizată în cadrul proiectului instituțional: ,,Studiul acțiunii antropice asupra biodiversității, statusului fiziologic al populației mun. Chișinău și utilizarea rezultatelor în formarea competențelor transdisciplinare în procesul educațional”, desfășurat pe parcursul perioadei 2015-2019.