Електронна книговидача як засіб задоволення інформаційних потреб користувачів Дніпровського регіону - H. V. Koloskova (Вісник Харківської державної академії культури)
Проаналізовано особливості формування, зберігання, використання та розвитку електронних фондів і колекцій документів, видачі електронних видань як нового напряму інформаційного обслуговування користувачів публічних бібліотек. Визначено роль і місце електронних видань в інформаційному просторі бібліотеки. Розгянуто перспективи розвитку електронних фондів і колекцій публічних бібліотек, надання онлайн-доступу до них та електронної книговидачі з метою задоволення інформаційних потреб реальних та віддалених користувачів дніпровського регіону.