Strach, absence, didaktické incidenty a nedostatky v profesní přípravě učitelů - Karel Starý (Pedagogika)
Na první pohled spojuje všechny články výskyt negativních jevů ve vzdělávání. Na pohled druhý – zvláště po jejich pečlivém přečtení – si dovolím tvrdit, že velmi odlišnými cestami (sic!) přispívají k (vědeckému) poznání a tím nabízejí podněty k jejich překonávání.