Informacijos technologijos matematikos mokyme - Antanas Baskas (Lietuvos Matematikos Rinkinys)
Informacijos technologijos (IT) įtaka mokymui tokia didelė, kad susidarė veiklos sritis įvardyta mokymo tecnologija su ją atitinkančiomis specializacijomis universitetuose, tarptautiniais moksliniais žurnalais, konferencijomis.