Аналіз ефективності надання соціально-педагогічних послуг молоді в умовах Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді - Liudmyla Yakubova (Педагогічний дискурс)
У статті описано та проаналізовано надання соціально-педагогічних послуг працівниками центрів соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді. Нами була охарактеризована інформація яка стосується діяльності Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, яка стосується організації надання соціальних послуг молоді. Ми розглянули питання щодо принципів та обліку надання соціальних послуг, порядок надання соціальних послуг, категорії отримувачів соціальних послуг та глосарій проблем з яких нами були обрані ті, які стосуються саме молоді, молодих сімей тощо.