Szakértő a bűnügy megoldásában - Eszter Neubrandt (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt a gyanúsítottak ruházatán vagy a bűncselekmény helyszínén található mikroméretű festék-, üveg- és textilmaradványokkal kapcsolatos szakértői véleményekről.