Recenzja książki Marty Domagalskiej-Grędys „Rozwój gospodarstw rolnych poprzez działania grupowe producentów” - Andrzej Czyżewski (Wieś i Rolnictwo)
Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, Kraków 2012, s. 360.