СТВОРЕННЯ ТА ДОСТАВКА НАВЧАЛЬНОГО ВІДЕОКОНТЕНТУ: МОДЕЛЮВАННЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСУ, КРИТЕРІЇ, ІНДИКАТОРИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ - Валентина Корольчук; Таїсія Саяпіна; Тетяна Волошина (Фізико-математична освіта)
Формулювання проблеми. Зростання важливості створення та доставки відеоконтенту в освітньому процесі, потреба в забезпеченні якісної, доступної та ефективної освіти, включає в себе ряд аспектів, таких як створення якісного відеоконтенту, зберігання, а також ефективну доставку його здобувачам освіти. Розв'язання цієї проблеми може покращити якість освіти та забезпечити кращий доступ до різнотипного навчального контенту для різних рівнів і стилів навчання.