A csúcstechnológiai bűnözés elleni küzdelem támogatása - Gábor Szalárdi (Belügyi Szemle)
Az Európai Rendőrségi Hivatal (Europol), a Nemzetközi Bűnügyi Rendőrségi Szervezet (Interpol) és az Európai Unió tapasztalataira építve a szerző áttekintést nyújt a kiberbűnözés elleni küzdelem legfontosabb feladatairól és kihívásairól.