Система підтримки прийняття рішень в задачах синтезу організаційно-технологічних структур ГВС - Михайло Мартинович Ткач (Adaptivni Sistemi Avtomatičnogo Upravlinnâ)
Запропонована структура системи підтримки прийняття рішень при синтезі організаційно-технологічних структур ГВС та визначені методи її реалізації.