La Web com a utopia - David Casacuberta (Temes de Disseny)
L'objectiu d'aquest article és mostrar que la WWW, més que una tecnologia en el sentit estricte del terme, és un estat mental, i analitzar quines serien les característiques futures del mitjà a partir d'aquesta caracterització com a estat mental. Així s'hi analitza la história d'Internet i es mostra que hi ha un seguit d'utopies i principis ideològics que la defineixen, amb la saviesa de les multituds com a idea clau.