Homes i dones compromesos amb els llibres - Carles Santacana Torres (Cercles: revista d'Història Cultural)
Ressenya de: José María Gago González, Progresistas, demócratas y valencianistas: Editores y libreros en el País Valencià: 1962-1989, València, Institució Alfons el Magnànim, 2023, 271 p.