تأثیر کلاس‌های آموزش آنلاین پره ناتال بر شاخص‌های سلامت روان زنان باردار - اشرف صابر; سیده محبوبه رضاییان; رحمن پناهی; فرشته عیدی; زهره دستبند; احمدرضا شمس آبادی; فاطمه اخوان; الهام نامنی; شیوا پورعلی رودبنه (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی