Divergent scute asymmetry among pure and crossed individuals of Testudo hermanni (Gmelin, 1789) - P. M. Parés-Casanova; J. Minoves; J. Soler; A. Martínez-Silvestre (Arxius de Miscel-lània Zoològica)
Asimetria divergent a les plaques de Testudo hermanni (Gmelin, 1789) pures i híbrides