Про нове бачення історії. Чекаленко Л. Д. Публічна історія: виклики XXI століття - Віталій Макар (Історико-політичні проблеми сучасного світу)
Рецензія на книгу Чекаленко Л. Д. Публічна історія: виклики XXI століття. Київ: Видавничий дім “АртЕК”, 2021. 272 с.