Прицільні візуально контрольовані мініінвазивні втручання в онкохірургії грудної залози (огляд наукової літератури й аналіз власного досвіду) - I. I. Smolanka; O. A. Aksonov; O. G. Aksonova; G. A. Bilonenko (Клінічна хірургія)
Прицільні візуально контрольовані мініінвазивні втручання в онкохірургії грудної залози (огляд наукової літератури й аналіз власного досвіду)