Діалектика національного та інтернаціонального в творчості Алвара Аалто - S. О. Privolneva; J. A. Strizhavska (теорія та практика дизайну)
В сучасних умовах посилення тенденцій глобалізації та уніфікації культурного розвитку різних країн актуальним залишається питання діалектичної єдності національного та інтернаціонального. На прикладі творчості Алвара Аалто розглянуто питання практичного втілення можливості поєднання національного та інтернаціонального в архітектурі.