ЕКОНОМІКО-ПРАВОВІ ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ ХАРЧУВАННЯМ УЧНІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ШКІЛ: ІНОЗЕМНИЙ ДОСВІД І УРОКИ ДЛЯ УКРАЇНИ - L.M. Belkin (Економіка та право)
На підставі здійсненого аналізу світового досвіду організації харчування учнів загальноосвітніх шкіл сформульовано пропозиції щодо реалізації цього досвіду в Україні.