Сучасна теопоетика і релігійно-філософський дискурс творів Івана Багряного - Kseniia Trofymchuk (Богословські роздуми: Східноєвропейський журнал богословʼя)
Трофимчук Ксенія Ігорівна. Сучасна теопоетика і релігійно-філософський дискурс творів Івана Багряного. Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 041 – Богослов’я. Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова, Міністерство освіти і науки України. – Київ, 2021.